Web Analytics Made Easy - Statcounter

سازمان فرهنگی هنری شهرداری تهران با برپایی «فرهنگ‌سرای ایران ما انقلاب ما» در هشت نقطه از مسیر راهپیمایی ۲۲ بهمن با برنامه‌های متنوع فرهنگی و هنری میزبان راهپیمایان است.

به گزارش ایسنا وبنابر اعلام رسانه خبری سازمان فرهنگی هنری شهرداری تهران، سیدعلیرضا فاطمیان‌پور، معاون فرهنگی سازمان فرهنگی هنری شهرداری تهران در تشریح برنامه «فرهنگ‌سرای ایران ما انقلاب ما» گفت: ایستگاه‌های سازمان فرهنگی هنری شهرداری تهران با استقرار در ۶ نقطه و استقرار دو دستگاه اتوبوس به منظور فعالیت‌های فرهنگی از پل کالج تا دانشگاه شریف به ارائه فعالیت‌های فرهنگی می‌پردازند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی محل استقرار ایستگاه‌های فرهنگی فرهنگ‌سرای ایران ما انقلاب ما را در خیابان انقلاب اسلامی قبل از چهارراه ولیعصر، نبش خیابان فلسطین، نبش خیابان ۱۶ آذر، در میدان انقلاب، ضلع شمال غربی میدان و در ادامه مسیر، ابتدای خیابان استاد معین و روبروی دانشگاه شریف عنوان کرد و افزود: دو دستگاه اتوبوس با ارائه برنامه‌های فرهنگی ویژه کودکان و نوجوانان در خیابان کارگر شمالی و جنوبی مستقر می‌شوند و برنامه‌های فرهنگی اجرا می‌کنند.

فاطمیان‌پور با بیان اینکه توجه به چهلمین روز شهادت سردار حاج قاسم سلیمانی تمامی برنامه‌های این فرهنگ‌سرا با شعار #منسلیمانیام اجرا می‌شود، خاطر نشان کرد: بخش ویژه‌ای در تمامی ایستگاه‌های فرهنگ‌سرای ایران ما انقلاب ما به شهید سردار سلیمانی اختصاص یافته و راهپیمایان می‌توانند در کنار تصویر سردار، عکس یادگاری بگیرند. توزیع سربند با شعار «من سلیمانی‌ام» در چهار نقطه از فعالیت‌های این فرهنگ‌سرا صورت می‌گیرد. همچنین سردیس شهید سردار سلیمانی در ایستگاه نخست این فرهنگ‌سرا ساخته می‌شود و طراحی نماد وحدت ملی با شعار من سلیمانی‌ام در میدان انقلاب به اجرا در می‌آید.

وی افزود: حضور شخصیت‌هایی با پوشش و ظاهر مردمان سال ۵۷ بخش دیگری از برنامه‌های فرهنگ‌سرای ایران ما انقلاب ماست که در جایگاه برگزاری برنامه‌های فرهنگی در ایستگاه خیابان ۱۶ آذر حاضر می‌شوند. اجرای برنامه‌های متنوع همچون سرود، نقالی انقلاب و مسابقه از دیگر بخش‌های ایستگاه خیابان انقلاب نرسیده به خیابان ۱۶ آذر است.

فاطمیان‌پور افزود: دادگاه نمادین محاکمه سران جنایتکار جهان از جمله ترامپ، نتانیاهو و بن‌سلمان با حضور هیات منصفه مردمی پیش بینی شده تا مردم در راهپیمایی این جلادان را محاکمه کنند و جرائم شان مرور شود. مردم می‌توانند با حضور در این دادگاه، جرائمی را که ترامپ و جنایتکاران منطقه برای آنها باید محاکمه شوند را مطرح کنند.

وی با تاکید بر اینکه بخشی از ایستگاه‌های فرهنگی فرهنگ‌سرای «ایران ما انقلاب ما» به کودکان و میزبانی از این عزیزان اختصاص دارد، تاکید کرد: در تمام ایستگاه‌های مسیر راهپیمایی بخشی ویژه کودکان تدارک دیده شده و فرصتی فراهم آمده تا کودکان علاوه بر ساخت کاردستی‌هایی با محوریت پرچم ایران، بتوانند در ایستگاه‌ها تامل کنند و با بهره‌مندی از برنامه‌های فرهنگی مسیر راهپیمایی خاطره خوشی از جشن چهل و یک سالگی انقلاب داشته باشند.

معاون فرهنگی سازمان فرهنگی هنری بیان کرد: ساخت پرچم ایران توسط راهپیمایان از دیگر برنامه‌های فرهنگ‌سرای ایران ما انقلاب ماست که مردم می‌توانند با نقش زدن یکی از سه رنگ پرچم ایران در فضایی که برای این امر پیش بینی شده پرچم ایران را بسازند. این برنامه که «نقش افتخار» عنوان دارد در دو نقطه از ایستگاه‌های فرهنگ‌سرای ایران ما انقلاب ما پیش بینی شده است.

فاطمیان‌پور با اشاره به ایستگاه رادیویی مسیر راهپیمایی که با مشارکت رادیو تهران، مقابل دانشگاه شریف طراحی شده، مصاحبه با چهره‌های شرکت کننده در مسیر راهپیمایی و انعکاس جنبه‌های فرهنگی، جشن چهل و یک سالگی انقلاب اسلامی را از برنامه‌های این ایستگاه رادیویی عنوان کرد.

فاطمیان‌پور، هم‌عهدی با شهدا را از ویژه‌برنامه‌های ایستگاه ابتدای خیابان فلسطین برشمرد و گفت: علاقه‌مندان می‌توانند از برنامه‌های متنوع فرهنگی که در این ایستگاه پیش بینی شده بهره‌مند شوند.

وی افزود: طراحی کاریکاتور ترامپ در ابعاد بزرگ، نمایشگاه پوسترهای مفهومی درباره آمریکا، عکس یادگاری با موشکی که پایگاه عین الاسد را مورد هدف قرار داد، مرور دستاوردهای انقلاب اسلامی و پاسخ به این پرسش که اگر انقلاب نبود؟، «دمام زنی» و برنامه‌های فرهنگی هنری دیگر، سایر برنامه‌های فرهنگ‌سرای ایران ما انقلاب ماست که در ایستگاه خیابان استاد معین برگزار می‌شود.

فرهنگ‌سرای ایران ما انقلاب ما از ساعت ۸ صبح میزبان راهپیمایان است. برای کسب اطلاعات بیشتر می‌توانید با شماره ۱۸۳۷ تماس بگیرید.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: 22 بهمن چهل ویکمین سالگرد انقلاب اسلامی سازمان فرهنگی هنری شهرداری تهران برنامه های فرهنگی ایستگاه های فرهنگ برنامه های متنوع مسیر راهپیمایی ایستگاه خیابان انقلاب اسلامی خیابان ۱۶ آذر فرهنگ سرا دانشگاه شریف پیش بینی شده پرچم ایران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۸۴۰۸۳۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تهران قدیم | طولانی‌ترین خیابان تهران ۶۹ سال قبل این شکلی بود

به گزارش خبرآنلاین از سازمان اسناد و کتابخانه ملی، محمود پاکزاد از اولین عکاسانی است که تاریخ خیابان‌های تهران را مصور و مستند کرده است، البته از جمله شهرهایی که پاکزاد برای عکاسی به آن‌ها سفر کرده می‌توان به اصفهان، شیراز، تبریز، گرگان، اهواز،آبادان، خرمشهر، همدان، آذربایجان، قم، شهرهای شمالی ایران اشاره کرد. پاکزاد در سال ۱۳۷۷ خودش را بازنشسته کرد و در سال ۱۳۷۸ عکس‌های خود را به سازمان اسناد ملی اهدا کرد.

تصویر زیر از مجموعه عکس‌های محمود پاکزاد از خیابان ولیعصر(عج) تهران در سال ۱۳۳۴ است. خیابان ولیعصر تهران یکی از شاه‌راه های ارتباطی در مسیر شمال به جنوب و برعکس در شهر تهران است. تا پیش از انقلاب اسلامی ایران خیابان ولیعصر را با نام خیابان پهلوی می‌شناختند. خیابان ولیعصر به‌واسطه درختان چنارش نیز شهرت زیادی دارد؛ گرچه که در گذشته تعداد این درختان بسیار بیشتر از امروز بود.

۲۳۳۲۳۳

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1902609

دیگر خبرها

  • راهپیمایی حمایت از فرهنگ عفاف و حجاب در بوشهر برگزار می‌شود
  • اتوبوس‌های تولید گروه بهمن به پایتخت رسید
  • رقابت شهرهای استان کرمان برای عنوان پایتخت کتاب ایران
  • انتقاد از ساخت مجموعه فرهنگی در پارک لاله/ شهرداری تهران حصار‌های پارک لاله را بردارد
  • انتقاد از ساخت مجموعه فرهنگی در پارک لاله/ شهرداری تهران حصارهای پارک لاله را بردارد
  • تهران قدیم | طولانی‌ترین خیابان تهران ۶۹ سال قبل این شکلی بود
  • تجلیل از مشاهیر، موجب اعتلای فرهنگی و هنری می شود
  • جشنواره‌های امام رضا (ع) سبب‌ساز توسعه فرهنگ رضوی است
  • اولین جشنواره خوشنویسی امیر فرهنگ و هنر در بیجار برگزار شد
  • ایمانی پور به ارمنستان سفر کرد